.

Willian var en stöttepelare i Chelseas lag under de sju år han tillbringade på Stamford Bridge och hjälpte klubben att vinna två Premier League -titlar bland andra troféer.

Mål! Mansfield Town 2, Barrow 4. Harry Charsley skott med vänster fot från mitten av boxen till nedre vänstra hörnet. nigeria VM tröja

Doucoure var otroligt imponerande i mitten av parken och den tidigare Manchester United-stjärnan Owen Hargreaves tycker att Liverpool borde skriva på 27-åringen i sommar.

Det har varit hans destination ett under hela sommaren sedan rykten först uppstod i Bayern -omklädningsrummet om att han ville lämna Allianz Arena.

marseille tröja

Sedan dess har Gennaro Gattuso försökt stabilisera fartyget, men det är osannolikt att Napoli spelar i Champions League nästa säsong.

Fabinho kommer troligen att fylla i baktill efter att ha presterat bra när han spelade tillsammans med Van Dijk mot Chelsea förra månaden.

Real Madrid vill inte sälja honom med tanke på hur mycket de har investerat i hans potential men det har inte hindrat två europeiska jättar från att flockas.

Schlagwörter

fotbollströjor tradera

Discussion

Leave a reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert