Üsküdar Tuvalet Gideri Açma

Üsküdar Tuvalet Tıkanıklığı Açma

Tuvalet, lavabo, pimaş kanal, süzgeç boru, mutfak gideri, lüks banyo gideri tıkanıklıklarına kesin çözüm olarak robot cihazlar ve kameralar sayesinde kırmadan dökmeden açıyoruz. Uzman ekibimiz tıkanıklık açma konusunda çok profesyonel olarak yetişmiş olması nedeniyle bize bu konuda güvenebilirsiniz. Tuvalet veya klozete atılan bez, havlu, temizlik bezi, ıslak havlu, çamaşır veya tuvalet kağıdı olabilir. Bu tür tıkanıklıkları gider veya pimaş içinde robot cihaz yardımıyla geri alarak kesin olarak çözüm sağlıyoruz. Mahallenizde bulunan tesisatçıda robot makina olmadığı için sizlere bazen pimaş hattının kırılıp tıkanıklığın giderilmesi gerektiğini söyleyebilir. Böyle şeylere kesinlikle itibar etmeyiniz. Çünkü böyle bir durumda sizlere doğacak olan maddi ve manevi sıkıntılar çok büyük olabilir.

https://ilantr.com.tr/uskudar-su-tesisatcisi-79

https://ilansitesi.org/uskudar-su-tesisatcisi-244

https://www.binlerceilan.com/uskudar-su-tesisatcisi-506

https://0212.istanbul/uskudar-tikaniklik-acma-126

Üsküdar Tıkanıklık Açma

Üsküdar Lavabo Tıkanıklığı Açma

Evinizin veya iş yerinizin mutfak giderinde tıkanıklık meydana gelmiş hatta geriye taşmış olabilir. Bunun sebebi lavabolara dökülen çaylar, yağlar, yemek atıkları, bulaşık makinası atıkları veya başka bir nedendir. Bu mutfak gider tıkanıklıkları kırmadan robot cihaz yardımıyla uzman ekibimiz kısa sürede tıkanan lavaboyu açar ve hizmetinize sunar. Lavabo tıkanıklığı genelde yemek atıkları, lavaboya dökülen yağlar, sebze atıkları lavaboyu tıkar. Böyle durumlarda genelde marketten alınan lavabo açıcılar ve nalburdan alınan kimyasal açıcılar kullanırlar. Bu kimyasal açıcılar lavabonun ucunda takılan ufak tefek tıkanıklıkları açar, lakin lavabonun altındaki pimaş borusuna kadar ilerleyen tıkanıklıkları bu kimyasallar açamaz ve iyice tıkanmasına sebep olabilir. Lavabo gideri tıkandı ise tıkanan lavaboları robot makine ile kırmadan dökmeden ve kısa zaman içerisinde açıyoruz. Mutfak lavaboları tıkanıklığı bazen sizinle alakalı olmayabilir çünkü apartman türü binalarda ortak gider borusu tıkanabilir. Örneğin, siz 3. katta oturuyorsunuz fakat üst komşu mutfaktan su açınca sizin daireden taşma yapıyor ise ana boru tıkanmış demektir. Bu tıkanan ana boru giderlerini robot makine ile kırmadan açıyoruz. Tek yapmanız gereken Evinizin Tesisatçısını, yani bizi aramanız.

Üsküdar Mutfak Lavabosu Tıkanıklığı Açma
Mutfak lavabolarına dökülen çay, yağ, yemek atıkları, sebze atıkları gibi maddeler lavabo tıkanıklığına sebep olabilir. Bu tür tıkanıklıklar sorun olmaktan çıktı. Biz bu lavabo tıkanıklıklarını kırmadan çelik yaylı robot cihazlarla açıyoruz. Kesin olarak tıkanıklığa sebep olan maddeleri parçalama yöntemiyle kırmadan açıyoruz. Tıkanan lavabo giderlerine kimyasal dökerek açmak doğru değildir çünkü boru tıkalı olduğu için kimyasal hedefe ulaşmaz ve boşa gider. Kimyasallar önlem amacıyla tıkanmadan önce kullanmak daha doğru olur.

Üsküdar Tesisatçı
Evinizdeki kombinizin altında klozet tesisatında, musluklarda, lavabolarda, duş teknesinde veya mutfak tesisatında çıkabilecek su tesisatı arızalarına anında müdahale ediyoruz. Evinizin tüm tesisatını yeniliyoruz, kat kaloriferi, doğalgaz tesisatınızı özenle yapıyoruz. Bu konuda uzman ekip ve mühendislerimizle hizmetinizdeyiz.

Lavabo montajı, musluk değişimi, duş kabini tamiratı, pis su giderleri tamiratı, sifon değişimi, kombi montajı, petek tamiratı, montajı, şofben montajı, çamaşır makine montajı, bulaşık makinesi montajı, tüm tesisat tamirat hizmetlerimiz. Sıcak su tesisatı, soğuk su tesisatı, hava tesisatı döşemesi hizmetleri sağlıyoruz.

Üsküdar Gider Açma
İstanbul-Üsküdar bölgesindeki evinizde, ofisinizde veya dükkanınızda lavabo, tuvalet, wc, kanal süzgeç, pisuvar, klozet, pimaş gibi günlük kullanımda gider tıkanıklığı meydana gelebilir